Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ez a csaj? Megdugnátok?
2020. aug. 10. 15:22
11/20 anonim válasza:
Az arcának vannak férfias vonásai de gyanús hogy amúgy nő, vagy tonnányi női hormont kaphatott és qrva drága volt a kezelése...
15/20 anonim válasza:
Az biztos, hogy férfias, ami nem is zavarna annyira, mit az, hogy müanyagból van a melle.
17/20 anonim válasza:
Kajakra nem vágom miért kell szegény csajt bántani. Szerintem full jó a hölgy, nem látok benne fiús vonásokat, legtöbben bár lehet irigyek csak, és 2 kezüket összetennék ha ilyen nőjük lenne valaha... Ráadásul a neve is lány név, nem pasis: Daniela
19/20 anonim válasza:
A kérdés nekem nem tetszik a megfogalmazás miatt. Megdugni a radiátort lehet, egy hölggyel szerintem inkább szeretkezni kéne, ha a kémia is passzol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!