Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondana valaki olyan erotikus masszázsszalont ahol van franciás levezetés a végén? Akár privátban ha csak úgy szabályos
Figyelt kérdés
Nem a masszázslányok.hu oldalon hirdetők érdekelnek, hanem szalonok.2020. aug. 10. 07:48
11/21 anonim válasza:
Én Kaposváron keresek hasonlót, de én se találok, maradnak a Rosszlányok! 😉
12/21 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki bedőlt volna az 5-ösnek, ne tegye. Sajnos nem mondott igazat, aztán még saját magának is megköszönte a tippet kétszer.
2020. aug. 18. 08:06
13/21 anonim válasza:
Én is oda járok, amit az ötös ajánlott, nem értem mi vele a gond.
14/21 A kérdező kommentje:
Te az 5-ös vagy.. tényleg ne dőljetek be neki.
2020. aug. 18. 08:45
16/21 A kérdező kommentje:
Hm, hát érdekes hogy egy tök régi kérdésnél ami nincs kiemelve, és eddig elvileg nem válaszolt rá, megjelenik egy ember fél órával a kommentem után, akinek véletlenül éppen olyan rangja van, mint az 5. válaszolónak és bevédi az 5. válaszolót.
2020. aug. 18. 08:55
17/21 anonim válasza:
Mert kapok róla email értesítőt? Erre nem is gondoltál?
A rangok meg... Tudtad, hogy csak 10 különböző rang lehetséges?
18/21 A kérdező kommentje:
Biztosan gyakori, hogy valaki e-mail értesítőt állít be egy olyan kérdéshez amire nem is válaszolt, és véletlenül pont az a rangja akit be akar védeni. Ráadásul aki korábban ajánlotta, annak a rangja nem csak hogy megegyezik, de egyszerre is változott az 5-ösével :D Szerintem felesleges kamuznod úgyis tudja mindenki, hogy mi a helyzet. Ha nem, meg megtapasztalják a saját kárukon
2020. aug. 18. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!