Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szerettek a szopásban? Azt hogy tőletek élvez el?
Figyelt kérdés
Vagy az trtszik ahogy egy lankadt szerszám feláll és megmerevedik általatok? Miért szeretitek a szátokba venni ?2020. aug. 9. 16:41
1/14 anonim válasza:
Egyrészt szeretem az ízét, ahogy lüktet a számban. szeretem az utolsó cseppig kiszívni. Persze azt is szeretem hogy ekkora élvezetet okozok vele
2/14 A kérdező kommentje:
Az ízét? A fsznak van íze??
2020. aug. 9. 16:44
3/14 anonim válasza:
Én azért szeretem mert felizgat, benedvesedek tőle
4/14 anonim válasza:
Szeretem érezni ahogy megkeményedik a számban.Ilyenkor lent én is tocsogok.
5/14 anonim válasza:
Azt szeretem, hogy a másik élvezi
6/14 anonim válasza:
Szeretem, hogy puha és érzékeny a bőre. Jó érzés az ajkaimnak. Szeretem simogatni az arcommal, nyelvemmel. Szeretem, ahogy méretet vált, ahogy megnő. Szeretem, hogy önálló életet él, mozog. És azt is szeretem, hogy örömet ad.
7/14 anonim válasza:
Ahogy olvastam amit írtál nekem be is keményedett látatlanban is😛
10/14 anonim válasza:
Onnan, hogy minden alanyra így szokott hatni. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!