Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mind ezt csináljáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mind ezt csináljátok ha több szeretőtők van? 20L

Figyelt kérdés

Van egy férfi(nálam jóval idősebb) akivel néha szexelek. Szex utáni nap rám írt, érdeklődött felőlem. Visszaírtam neki, látta de nem reagált rá.

Igaz azt mondta h nem fog nagyon ráérni 7végén,ez mutatta az is h alig volt elérhető, de mikor végre kicsit ráért akkor sem írt vissza. :(

Ezt csak én gondolom túl?

2020. aug. 9. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Te vagy neki a kedd. Semmi több. Innentől tudd már hogy hol a helyed. Ő tudja és úgy kezel. Te meg mire fel vársz többet? Neked jó ez. Neki meg teljesen mindegy hogy élsz e vagy halsz. Max szerez egy másik "keddet"
2020. aug. 9. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Csak dugni tart téged, nem beszélgetni. Ebben mit nem értesz?
2020. aug. 9. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

38 vagyok. Nem akarsz az én szeretőm lenni? :D Ígérem mindig vissza fogok írni!

Fa$z kivan hogy minden 40-50 körüli pasinak van 20 körüli csaja engem meg csak a 40-50 közötti nők kerülgetnek! :D

2020. aug. 9. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy szeretőm van, akkor is. Az ilyen kapcsolatokba a minimális energiát teszem bele, mert csak a kölcsönös szexért jönnek létre, semmi többért. Ha pedig említette, hogy elfoglalt lesz, pláne megválaszoltad a kérdést.
2020. szept. 4. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem ért rá akkor simán lehet hogy csak azért nem írt vissza.

Egyébként én akkor szoktam halogatni a vissza írást ha nem tudom mit írjak vissza válasznak, vagy ha nem túl jó a kapcsolatom valakivel és tudat alatt nem is akarok foglalkozni vele.

De ha ez csak egy eset volt akkor ne gondold túl.

2020. szept. 5. 08:30
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
Azt mondjátok meg nekem hogy lehet egy ilyen lányt találni? Hogy lehet ekkora szerencséje egy 40+os férfinak? Én 32 vagyok de mindent megtennék egy fiatal finom lánynak,rendszeresen. Nemtufom hogy cdak én e vagyok így vele...
2021. febr. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!