Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi vett nekem ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi vett nekem ezt azt meg adott pénzt is nekem, viszont én mégsem dugom vele akkor fel jelenthet?

Figyelt kérdés
Én nem mondtam neki hogy adjon, magától adta. Én nem gondoltam hogy vár cserébe valamit. Azt mondta lehet feljelent. Lehetséges ez? Ő osztogatja önszántából a pénzt.:D

2020. aug. 8. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem kellett volna lepontozni, én csak vicceltem, na de komolyra fordítva a szót, mégis hogy tudna feljelenteni? Hogy? Ez nem így működik, hogy bemegyek a rendőrségre feljelentést tenni, hogy "elnézést, voltam akkora balf@sz, hogy odaadtam a pénzemet egy lánynak és ő meg nem akar b@szni velem, feljelentést akarok tenni", ez nem valószínű, hogy így meg fog történni.
2020. aug. 8. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bűncselekmény nem történt. Az ajándék pont azért ajándék mert ellenszolgálatás/ellenérték nélkül nyújtják - véglegesen. Ptk. kategória, nem követelhető vissza az ajándék (leszámítva pár nagyon speciális esetet, de ez nem az). Te sem követelhetnéd vissza a máltai szeretetszolgálattól egy hét, év múlva az adományt (jogilag ajándék).

Egyébként meg a történettel kapcsolatban annyi...

- ha szívattad a pasit azért hogy vegyen ezt-azt akkor te sem vagy egy ma született bárány (bár bűncselekmény nem követtél el);

- kerüld el a hülyéket;

- normális nő nem fogad el semmit ha azt érzi hogy azért cserébe elvárnak valamit, akármekkora érték azt mondja a fickónak hogy dugja fel magának.

2020. aug. 8. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én általában szeretek adni másoknak (bár nem pont pénzt). Most ez tök gáz, most tőlem is azért nem fogadnák el, mert azt hinnék, várok érte valamit, mert sokan így teszik.
2020. aug. 8. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
11%

Nah,veled is csak többen vagyunk..

Am simán feljelenthet,elfogadtad a pénzét nyilván nemcsak úgy adta..jogilag ha elfogadtad az olyan mintha kiraboltad volna az utcán mondjuk.Az a minimum hogy lefekszel vele,kitudja lehet olyan farka van hogy halálosan beleszeretsz..de minimum térdelés.Hivatkozhat arra hogy megállapodtatok hogy himi-humi lesz és előre fizetett temeg kihátrálsz.Ez simán lopásnak minősülhet.

2020. aug. 9. 00:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy csajnak pénzt adnék anélkül h bármit is megbeszéltem volna vele akkor tudnám h nem kérhetek érte cserébe semmi egyebet mint az alapokat mint pl a hála vagy a kedves viszonyulás. De nem várnék cserébe pl szexet. Vagy ha félreérthető akkor kihangsúlyoznám h nem várok érte semmit cserébe.

Ha feljelent akkor mondhatod hogy ez kéjelgésre való rábírás vagy prostitúcióra való felbújtás vagy valami ilyesmi, ami törvénybe ütköző cselekedet. Ha azt mondom h feküdj le velem húszezerért az törvénybe ütközik. Ha a csávó ennyire hülye akkor tegye csak!

Te meg tanulj az esetből! Semmi sincs ingyen!

2020. aug. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!