Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szerettek meztelenek lenni otthon?
Figyelt kérdés
Pláne ilyen melegben nem is jó érezni még a ruhát se.
Mennyire várjátok a munka végét h hazaérve ledobjatok mindent?
2020. aug. 8. 18:00
11/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeretek meztelenkedni, szégyellem a testem.
Otthon is fel vagyok öltözve.
31F
12/22 Parasztgyerek válasza:
Ilyenkor mindig az vagyok. Meleg van, a ruha csak melegít.
13/22 anonim válasza:
Azt szeretem, ha alsógatya vagy valami azért még van rajtam.
14/22 anonim válasza:
Nyáron szeretek vagy max egy tanga 21/L
15/22 anonim válasza:
Én valamikor 19 éves koromban kezdtem el meztelenül aludni, aztán pucéran lenni otthon. Most 29 vagyok és el sem tudom mondani, mennyivel jobb így élni, nincsenek problémáim a testemmel, hogy jajj így szégyellem, úgy takargatom. Lófszt. Szerintem minden embernek jót tenne, ha ráhangolódna.
16/22 anonim válasza:
Én sem szoktam meztelen lenni otthon túl gyakran, pedig meg vagyok magammal elégedve, tehát nem ez az ok, mint ahogyan páran már leírták.
Ilyenkor melegben a leggyakoribb viselet, az egy szál alsónadrág számomra. 😄
Aludni viszont évszaktól függetlenül szoktam ruha nélkül, de ez teljesen random, hogy mikor. 😄
26F
17/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem szoktam, nem szeretem.
20/22 anonim válasza:
Én imádok mesztelen lenni akar ki előt is f28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!