Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire kezelitek bizalmasan a barátnőtök privát képeit?
Én a kapcsolat elején mindig kijelentem, hogy "olyan" képeket nem kérek. Nem, mint ha ne lennék megbízható, de számtalan visszaélésre adhat okot egy-egy ilyen kép. Akár akaratlanul is.
Gerinctelen szemétláda meg egyébként sem vagyok, hogy másnak mutogassam azt, ami nem tartozik rájuk.
Sajnos mivel én már dolgozom, sokszor vagyok hetekig külföldön, így vannak képek-videók amik privát jellegűek. Eszem ágába sincs SENKINEK megmutatni.
Első részben nem vagyok paraszt, másodrészben szerintem ez megalázó lehet neki.
Haverok között mindig körbe küldjük a csajok képeit.
Néha rendezünk ilyen versenyt is hogy ki tudja a legkomolyabb képet, videót elkészíteni a csajáról
Minden nap van legalább egy ilyen kérdés. Most is csak azt tudom mondani,mint az ez előtti 300 kérdésnél: Soha senkinek nem mutatom meg. De ez nem csak barátnős,exes stb képre igaz,hanem akármire amit nekem bizalmasan adnak.
Szerintem nagyon kevés (mondjuk 10.000 -ből egy) ember lehet, aki akárhogyan is visszaél ilyesmivel. Szerencsére börtönbüntetés járhat ha pl feltölti netre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!