Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok 13cm hosszú hímvesszőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 13cm hosszú hímvesszőt érzitek azért?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 10:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Kicsi
2020. aug. 6. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Nyomul a kispöcsűlobbi!! 😂😂😂

Ne áltasd magad, aki szerint ez "jó méret", az a válaszoló nem nő hanem kispöcsű pasi. Ha érdekel a válasz, dugj meg egy nőt, és kérdezd meg. A normálisabb nők amúgy sem veszik zokon ha beszélgetni is tudsz velük...

2020. aug. 6. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

12 Teljesen egyetértek. Tele van az oldal lúzerlobbistákkal. Akárhány évesen is teszi fel valaki, a "szűz vagyok még nem baj?" című kérdést a válaszok 90% szerint teljesen rendben van... Persze 30 felett is.

Ugyanez a farok kérdése. A mikropéniszen kívül nem tudsz elég kis méretet beírni, hogy ne lobbizák fel az értékelést. :D

Láttam már olyat az oldalon, hogy a 10 centire írta az egyik hogy a csajnak kéne kegel gyakorlatokat végezni. Na ne nevettess.

Ezek a szerencsétlenek idejárnak egymást vállon veregetni és menteni a kis megmaradt önbecsülésüket.

2020. aug. 6. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Utálom a kispöcsűeket. Felőlem még is dögölhetnek.
2020. aug. 6. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
Átlag méret, ha ügyesen használod akkor teljesen jó lehet. Az más kérdés, hogy egyik nő sem lesz önmagában a farkadra kíváncsi - változatlanul a Férfi tetszik nekik akihez a farok tartozik, nem pedig önmagában a péló.
2020. aug. 6. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is 13 van. Eddig volt 10 nőm. Abból 8-nak mindig volt orgazmusa. Kettő képtelen volt a hüvelyire. Így maradt a nyalás. Még szerencse, hogy brutalisan imádok nyalni is. De egy biztos. Mióta ide járok, azóta mélyrepülésben van az önbizalmam a sok kicsi a farkad ásd el magad kommenttől. :D azok, akik nagy farok pártik - ugyan megértem! -, de írjanak már egy kort, súlyt, és magassagot! Mert, ha 100 kg vagy 170 centire, akkor igen, oda kell a 20 centi.
2020. aug. 19. 23:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem csak a hosszúság a lényeg. Ha kellően vastag, akkor tökéletes.
2020. aug. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!