Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemetseg szinlelni az orgazmust?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemetseg szinlelni az orgazmust?

Figyelt kérdés
Parom nem kepes eljutatni a csucsra ezert hogy pozitiv elmenye legyen eljatszottam az orgazmust
2020. aug. 5. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele.
2020. aug. 5. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Az
2020. aug. 5. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség hanem hülyeség. Mlst megerősítettél benne egy rossz gyakorlatot.
2020. aug. 5. 09:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb benne az, hogy tulajdonképpen magadnak hazudsz... Kommunikáció, visszajelzések, kitartás, próbálkozás, bizalom.
2020. aug. 5. 09:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak magaddal szúrsz ki. Azt fogja gondolni hogy jó amit csinál, emiatt ezentúl mindig így fogja csinálni, te pedig sose fogsz elélvezni. Nőként nem értem mi értelme van az orgazmus megjátszásának, nem lenne egyszerűbb beszélni vele? Senki sem gondolatolvasó.
2020. aug. 5. 09:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer még nem baj, de nehogy ebből rendszert csinálj. Rövid távon magaddal szúrsz ki, hosszútávon viszont a kapcsolatotok fogja bánni.
2020. aug. 5. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Magaddal szúrsz ki.
2020. aug. 5. 11:12
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem szemétség, csak éppen értelmetlen.

Miért nem ülsz és beszélsz vele? Elmondod neki, hogy mire vágyol, hogy mi hiányzik, és akkor nem kéne színlelned se. Nem szégyen ez, én is beszéltem a párommal az elején, hogy a másik mit hogyan csináljon.

2020. aug. 5. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg magaddal szúrsz ki, rászoktatod a rossz technikára, és sosem lesz orgazmusod vele.

Aminek a vége úgy is az lessz, higy keresel valakit mellette, aki tudja mi kell neked.

Szóval ez a színlelt orgazmus a legnagyobb baromság a világon, már bocs.

2020. aug. 5. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség csak önbecsapás. Szerepet játszani, színlelni akarsz egész életedben, le akarsz mondani az orgazmusról? Inkább vezesd rá a párod hogy jó neked hogy eljuss a csúcsig (a kommunikáció hasznos dolog egy kapcsolatban).
2020. aug. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!