Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy a fiúnak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a fiúnak is jó legyen? 20/L

Figyelt kérdés
A barátommal már tervezzük az első szeretkezést. Még szűz vagyok, ez lesz az első. Mit tegyek (vagy mit ne?),hogy neki is jó legyen? (Már az első alkalommal leszopjam, vagy még ne?) Szeretnék csak tűrhetően béna lenni.

2020. aug. 4. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Kölcsönös orál 😊😉.
2020. aug. 4. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt tedd amit te is szeretnél és nem okoz kellemetlenséget.
2020. aug. 4. 17:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha ő konyak, az utalás arra, hogy én is elégítsem ki orálisan? Mert ha ő megtenné, úgy érezném, hogy nekem is meg kell tennem neki. És nekem ez a bajom az orális szexel.😏
2020. aug. 4. 17:08
 4/10 A kérdező kommentje:
*kinyal
2020. aug. 4. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Attól hogy ő megteszi neked még nem muszáj viszonozni is,csak azt csináld ami jólesik.
2020. aug. 4. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem kell, és nem utalás rá. Ha nem vagy kész az orálra akkor nem kell csinálnod.
2020. aug. 4. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy csináljátok ahogy tetszik. Készülj fel rá hogy te is lehetsz ideges és akkor fájhat, ő is lehet ideges és akkor nem áll fel neki, stb. Valószínűleg úgyis egy kicsit bénázós lesz az első alkalom.🙂
2020. aug. 4. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
Megtanítanálak szívesen!
2020. aug. 4. 17:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Na pont az ilyenektől van hányingerem...

2020. aug. 4. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltál már arra, hogy megbeszélitek az elsö szexelésetek elött, hogy ki mire kíváncsi, mit szeretne / nem szeretne ?

Elég régi módszer, de beválik,

és igen, csakis olyat csináljatok, ami mndketttöknek kellemes.

2020. aug. 7. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!