Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az amit még meg tudnátok bocsátani a barátnőtöknek? Lányok szerintetek meddig szabad elmenni?
#9: Hol volt itt szó szar kapcsolatról? Inkább a te hozzáállásod az, ami korlátolt. Ha egy kétszer akkora farkat szeretnél, mint a férjedé, azt tőle nem kapod meg. Ha egyszerre két farkat szeretnél, azt ő egyedül nem tudja neked megadni, ha egy tőle 15 évvel fiatalabb kigyúrt pasit szeretnél, azt ő nem tudja neked megadni :P
A kulcs abban van, hogy TE nem vágysz olyanra amit ő nem tud megadni. Ezzel nincs is semmi baj, kisebb az igényed, a fantáziád, stb. Ezért nem ítél el senki. Te akkor miért ítélsz el mást, aki másképpen éli az életét? Lehetséges, hogy mégis irigykedsz egy kicsit, mert valami mégis hiányzik?
9
Nem. Normális a felfogásom, mert a házasság nekem még érték,nem egy papírfecni mint a mai korcs világban az emberek nagy többségének.
1.nem mentem volna a férjemhez ha nem elég a farka /nem jó a szex
2.tisztában vagyok az öregedés folyamatával,sem én sem ő nem lesz fiatalabb,elfogadtam,nem zavar ha a majdani 50 éves férjem ér az én 50 éves testemhez.
3.szerencsére sosem akartam 2 farkat egyszerre,ez már változni nemigen fog, ha ilyen vágyaim lennének megint csak nem mentem volna férjhez.
Korlátolt vagyok? Lehet. Bár míg nem látsz minket az ágyban,az meredek kijelentés. Kellòképp perverzek,talán néha elég betegek is vagyunk,de az első szabály mindkettőnknél a hűség. Ennyi a lényeg.
Ha valakit igazán szeretsz,nem csalod meg és nem vágysz más f.szra/ puncira. Aki nem így gondolja az nem szeretett még senkit igazán,vagy nem a megfelelő emberrel van együtt. Akkor pedig el kell engedni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!