Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizes fürdőruhán keresztül meg lehet azt állapítani hogy egy lány puncija milyen?
Figyelt kérdés
Baba vagy salátás.
Salátás jobban kidomborodik? Nekem az tetszik jobban, de előben nem láttam még olyat.
Itt van olyan lány akinek kilógnak a kisajkai? Neked látszik valami vizes fürdőbugyiban?
2020. aug. 4. 09:43
11/13 anonim válasza:
Max. ha hatalmas terpeszben befekszik neked és közvetlen közelről figyeled jó alaposan, vagy felédguggol. Bár lehet akkor sem, a fürdőruháknak direkt vastagabb, több rétegű a bugyi része hogy ne látszon át. Illetve a külső szeméremajkak zárják, odasimul.
Egyébként meg ha látnád is mire mennél vele? Meg mernéd (normálisan) szólítani, kezdeményezni nála (kommunikációt, udvarlást)?
12/13 anonim válasza:
Az ajkak nem látszódnak és nem domborodnak, mivel a fürdőruhánál azon a részen van plusz fehér betét és ott merevebb is az anyag. Olyat viszont már láttam, h vizesen átlátszott elől, és látszott a sok szőr.
13/13 anonim válasza:
A víztől még a négycsaládos elvált szanaszét pasizós anyukák salátás punája se fog látszani fürdőruhában ezt elhiheted nekem.
Azt csak egyféleképpen tudod meg.
45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!