Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk melyik a legszexibb fürdőruha? Kép
Linkelnétek olyan bikinit ami tetszik nektek fazonban és színben, amiben rögtön megnéztek egy lányt (ha mellé jó az alakja persze:D) De igy kimondottan a bikini fazonra lennék kiváncsi hogy milyen tetszik nektek. A háromszög bikini, amiben semmi szivacs és átlátszik a bimbo az bejön nektek? :D
167cm 50kg 80/C mellű lány vagyok :)
Attól függ, mennyit akarsz mutatni a testedből. Ha keveset, nyugodtan felvehetsz egy ilyet:
Viszont ha sokat akarsz mutatni magadból, akkor ilyen oldalt köthetőt vennék fel a helyedben:
Ezeknek általában a melltartó része nem szivacsos, és ha felizgulsz valamire, akkor simán látszik benne a mellbimbód. Érdemes akkor már olyat választani, ami sokat mutat a fenekedből, szóval a bugyija ilyen tangaszerű.
Színben én személy szerint a rózsaszínt és a narancssárgát szeretem, ugyanilyen színű körmökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!