Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Izgatna a látvány ha a párotok önkielégítést végezne előttetek, de sosem mertétek kérni?
Figyelt kérdés
Te is masztiba kezdenél közben az izgalomtól?2020. aug. 3. 20:26
11/12 anonim válasza:
De, a szex is intim. Ezért nem értettem én se ezt. De lehet ő másképp éli meg a masztit. Zavarban lenne ha látnám
(8 voltam)
12/12 anonim válasza:
Szerintem a maszti intimebb. A szeretkezes ket emberrol szol. Nem csak azt es ugy csinalod ahogy neked jo, a masikra is tekintettel kell lenni. A maszti viszont csak rolad szol, csak arrol ami neked jo, annyit tart amennyi neked jo stb. Engem pl nagyon izgat ha latom a masikat masztizni, talan jobban mint a szex, pont azert mert tudom, hogy mennyire intim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!