Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után mennyire változik meg egy nő teste?
A feleségem 25 éves és természetes szülése lesz valószínüleg. Szexuálisan milyen változások lesznek?
Most 6 hónapos terhes, tágabbnak érzem, de az is lehet hogy csak jobban nedvesedik.
Tehát természetes szüléstől mennyire változik meg a hüvely?
Ahány nő, annyi féle..
Nekem csak jót tett a szülés. 45 kg voltam mikor várandós lettem. Az a 10 kg plusz, amit felszedtem, pont ideális volt még a 168 centimhez. Mivel terhesség előtt és közben is tornáztam, egészségesen éltem, szerencsére a hasam izmos volt ésszinte azonnal visszaállt a régi lapos, sima formájába. A melleim viszont szépen kikerekedtek és ezután már valamivel nagyobbak is maradtak végleg, szóval a vézna kislány forma helyett igazán nőies lett az alakom.
Nem tágultam ki. Sőt, a dokim nagyon ügyes volt, igazán jol végezte munkájét, mert én úgy éreztem, sikerült jó szűkösre varrni szülés után. Semmi gond nem volt a szexszel. Bár az igaz, hogy a gyermekágyas időszak után, mikor újra szexelhettünk, az első igencsak fájt, vissza kellett szokni hozzá, de ez van. De nem volt más gond. Jobb volt utána mint a terhesség előtt bármikor.
Alhasnál szoktak varrni,szóval elég érdekes,amit írsz.😀😀😀
Igen, azoknál akik császárral szültek. Én simán szültem,az után is varrnak, a hüvelyt, ha szükséges. Nem sok fogalmad lehet a szülésről. Máskor tájékozódj, mielőtt kiröhögöd és lepontozod a másikat!
Igen,erről nem szoktak beszélni.Mivel te csak varrást írtál,így a császárra gondoltam.😑😑 Fogalmazz pontosabban.🙄 Amúgy durva lehet utána úgy szexelni,ha varrják a hüvelyt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!