Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
12 éve vagyunk már együtt. Fel akartam dobni egy kicsit az együttlétet és a páromnak venni egy nővérke jelmezt. Erre ő nekem esett, hogy biztos azért mert már nem kívánom. Szerintetek helyes reakció volt a részéről vagy nem? Persze ezek után nem lett az egészből semmi.2020. aug. 3. 14:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi rosszat nem csináltál - legalábbis a legírtak alapján.
Esetleg próbáljátok megbeszélni, hogy neki mi dobná fel a szexet, hátha van olyan, ami neki is jobban bejön
2/5 anonim válasza:
Bár nem voltam még ilyen hosszú ideig kapcsolatban, de én magamtól veszek ilyen cuccokat a barátom kedvéért :D ennél extrémebbeket is. Szóval fordított esetben is örültem volna neki, ha tőle kapom. Mondjuk itt a kérdés inkább az, hogy amúgy rendben van a szexuális életetek? Érezted vele hogy még mindig vonzó a számodra?
3/5 anonim válasza:
A mai társadalmi normákat és szexuális szokásokat figyelembe véve teljesen normális gondolat, a párod túl prűd lehet, vele van a "baj". Beszéljétek meg, kell valami kompromisszum ami mind kettőtöknek jó, vagy mindenki keresse meg a neki való szexuális partnert.
4/5 anonim válasza:
Talán a körítéssel volt a baj. Lehet egy ideje elmaradtak a dicséretek, a bókok, a finomabb érintések. Erre előállsz egy ilyennel. Mondd el neki hogy még ma is odavagy érte, de némi játékos pajzánkodás nem árt a kapcsolatotoknak.
5/5 anonim válasza:
Ha jól értem te vagy a pasi és a párod a nő, s ő akadt ki. Az igazság, hogy egyikőtök sem járt el megfelelően... neked tudod, érezned kellett volna mi a reakciója. A párod úgy érzékelhette, hogy szexbabának használod. Előtte beszélnetek kellett volna róla, hogy közösen tegyétek változatossá a szexualitásotokat és mi a véleménye a szexi rucikról, szerepjátékokról stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!