Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, hogy ha a pasi kijelenti, hogy nem akar veletek lefeküdni, csak orálisan kényeztetni? Belemennétek?
Megismertem egy pasit, párszor találkoztunk, majd sor került a csókolózásra. Aztán elkezdtünk bizalmasabban beszélgetni, és akkor kijelentette, hogy ő nem feküdne le velem, és azt sem várja el tőlem, hogy én majd kényeztessem őt, hanem az a célja, hogy ő szerezzen örömet nekem. Még van időm gondolkodni arról, hogy szeretném-e ezt, de őszintén nem tudom, hogy ebbe a játszmába belemenjek-e. Két sráccal voltam idáig együtt, mind a kettő kapcsolatként indult, viszont velük előbb lefeküdtem, mint hogy orálisan kényeztettük volna egymást. Eléggé csúnyának is tartom magam ott lent, és van még sok tökéletlenségem, ezért is kicsit félek, ha csak ennyit szeretne a srác. Persze, azt is megjegyezte, hogy ha én kérem, akkor másra is sor kerül, viszont az már kihasználásnak számít. Ha ti kavarnátok valakivel, majd kijelenti, hogy az egyetlen célja nektek örömet szerezni, lenne folytatása a dolognak? Nem tudom, hogy nekem megérné-e, kecsegtető, hogy csak nekem akar jót, de félek, hogy mind csak manipuláció.
20L
Tudom nagyon jól, hogy nem fogunk járni, és nem lesz semmi komoly kapcsolat köztünk. Letisztázta, hogy ő csak kavarni akar, és én is nagyon jól érzem így magam, hiszen nincs erőm most a kapcsolatra, és amúgy is 1 hónap múlva elköltözök.
Szerepel a kérdésben is a kavarás, és csak ezt szerettem volna tudni, hogy mások elfogadnának-e ilyen ajánlatot.
Bár az egyéjszakás kalandok is a kavarásba tartoznak, ezért egy kicsit még sem értem azt a kijelentést, hogy miért pont engemet ne fektetne meg.
Mondd neki, hogy ha csak kinyal, akkor garanciát akarsz rá, hogy amikor már ott leszel előtte meztelenül, biztosan mem fog leteperni és megerőszakolni, vagy egyáltalán próbálkozni bármivel.
Például, mondd hogy domina vagy, és csak úgy mész bele, ha előtte hátrabilincselheted a kezét, és csak ha végig te vagy felül.
Majd meséld el, hogy erre mit szólt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!