Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek ha es pasi megkérdezné?
Figyelt kérdés
Csak egy elméleti kérdés főleg nők válasza érdekel h ha egy pasi felajánlaná hogy aludjatok osszebujva belemennétek? A szex jelen esetben nem a legfontosabb esetleg filmezes osszebujva nagyon hianyzik h atoleljek valakit azert kerdezem
23F
2019. szept. 5. 23:55
1/11 anonim válasza:
Az a nő, aki ezt a maszlagot beveszi, meg is érdemli. :)
2/11 anonim válasza:
Nos nem hiszem. Alap járaton se vagyok egy ölelgetős fajta. Nem szeretem ha a privát teremben vannak az emberek. Persze ha szeretek valakit és együtt vagyok vele akkor szeretem. De ha egy idegen pasi mondaná 1000% h elutasítanám. Ez egy intim dolog amihez szerintem kell egy bizalmas viszony. 22/N
3/11 anonim válasza:
Csak úgy egy random sráccal biztos nem. Csak akivel mondjuk nagyon jóban vagyok.
6/11 anonim válasza:
Csináltam már ilyet, de persze a megbeszéltektől függetlenül szex (is) lett a vége. Nem bántam. 🙂
7/11 anonim válasza:
Nem.
Elég fura lenne számomra h ha csak összebújni akarna, és az nem vezet jóhoz. Nem szeretnék kötődni a pasihoz
8/11 anonim válasza:
Barátomnak kérnie sem kell, idegen pasival meg minek bújjak össze?
9/11 anonim válasza:
Egy újabb balf... aki 23 évesen sem tud még csajozni!
10/11 A kérdező kommentje:
4 baratnom volt eddig nem kis ideig hidd el nem azert irtam ki a kerdest h varjam nok ezreit h jelentkezzen csajozassal nincs gondom nyugi ;)
2019. szept. 7. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!