Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legnagyobb korkülönbség az ágyban mennyi volt nálatok?
Figyelt kérdés
Mennyi voltál és mennyi volt a partner?2020. aug. 3. 13:34
12/26 anonim válasza:
Úgy emlékszem 79 év, én 8 éves lehettem, a dédnagymamám meg 87, amikor lent nyaraltunk náluk, akkor egy ágyban aludtunk😂😂😂
13/26 anonim válasza:
Nekem csak 3 év, bár az sem ágyban volt :D
21L
14/26 anonim válasza:
12: Nap hsz-e! :DDDD
Amúgy 9 év... Ő volt 27, én meg 36.
15/26 anonim válasza:
42 évesen 14 éves, már nem szűz csajjal voltam. Ez tíz éve volt. F
16/26 anonim válasza:
Én 17 voltam, a férfi 53. Igazából ilyen szexkapcsolat féle volt, de aztán 2 hónap után mindketten kiléptünk, azóta sem volt ilyen jellegű kapcsolatom, és velem nagyjából egyidősekkel szexelek. De az akkor nagyon jó volt.
21/L
17/26 anonim válasza:
Én 20 éves voltam akkor, a pasi pedig 37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!