Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt szokott véget érni szexkapcsolat?
Mikor nincs lové az bmw-be tankolni mert sok volt a szervíz számla.
Akkor jön a következő áldozat.
Általában azért, mert az ember egy idő után nem tud semmit sem élvezni.
Azt mondom, ha van ilyened, akkor ne állíts szabályokat, csak élvezd a helyzetet, amíg csak tudod.
Nekem pl olyanok miatt lett vége, hogy ellaposodott a dolog, találtam érdekesebb elfoglaltságot vagy körülményes lett, elkezdtek érzései lenni a másiknak, persze én nem akartam semmi komolyat és emiatt megváltozott viselkedése, már nem volt olyan kellemes a társasága, nem volt spontán stb szóval nem tudtam fenntartani tovább és inkább megszakítottam a kapcsolatot. Ez, hogy bekavarnak az érzések többször előfordult már, de így nyilván meg kell szakítani a dolgot, nem mehet úgy tovább. Pedig az elején mindegyik azt mondja tudja kezelni meg nagyon laza csávó aztán persze idővel jönnek hogy mi lenne ha... meg hivogat, irogat, menjünk ide oda stb.. Szerintem legtöbbször ilyenek miatt ér véget egy szexkapcsolat
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!