Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bevállalnátok olyan szexkapcsolatot amiben csak kinyaljátok a lányt?
Figyelt kérdés
Pl. felhív téged, hogy "gyere kinyalni", de ha olyan kedve van, akkor elvárja, hogy alaposan megdugd?
Sub hajlamú pasikat kell keresnie a lánynak?
2020. aug. 2. 14:19
11/22 anonim válasza:
Ha egy fiatal srác megdugta előtte akkor igen! Cuckold vagyok ne pontoz le pls 👌
12/22 anonim válasza:
Ez nem szexkapcsolat igazából.
Én imádok nyalni, de tényleg, szét durranok közben, és mindig élvezésig nyalok.
De, hogy aztán fél huzzam a nadrágom, amit azért toltam csak le, hogy ne feszítse szét a kolbászom, azt nem tudnám vállalni.
Minimum az orál oda-vissza!
Akkor viszont nagyon. 🤭
F
14/22 anonim válasza:
simán, miért ne, nyalni szeretek ilyet meg még úgysem csináltam.
f
15/22 anonim válasza:
Tetszene is a dolog, imádok nyalni.
17/22 anonim válasza:
Attól függ, ha ismerném talán izgatna a dolog, hogy vágyna egy jó nyalásra, de kihasználni nem hagynám magam.
18/22 anonim válasza:
Amíg szar van, addig madarak is lesznek.
Csip-csip
19/22 anonim válasza:
Már megint itt vagy "csak nyalni akarok" fószerkám?
Ennyire nem menj már le pincsikutyába, ez már tiszta szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!