Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétisesként ti mennyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétisesként ti mennyre szeretitek a kövérebb lányokat akiknek nagy, vaskoksabb lábfeje van? Szerintetek ilyen lányokat mennyire egyszerű bevonni ebbe?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon izgatóak az ilyen lányok, kiváncsi lennék mindenki más tapasztalataira velük.

2020. aug. 2. 10:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
10/10 kètlem! 😃
2020. aug. 3. 12:08
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy ffi kènt kèrdezem, mi izgató van 1 lábfejben? Nektek milyen az izgató női làb? Linkeljetek màr!'ha a nő kèri ok, de fordítva....
2020. aug. 3. 12:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

#12, ezen nem nagyon van mit magyarázni, vagy van ilyen fétised, vagy nincs. Ha van, akkor nem merül fel ez a kérdés, ha nincs, akkor nem is fogod érteni. Ez olyan, mint hogy valakinek az anál imponál, én meg enyhén undorodom is tőle, hiába magyarázza nekem bárki, hogy az miért jó.

A kérdésre válaszolva:

Igen, én is láttam már olyan kövér lányt, akinek tetszett a lábfeje, de elég ritka az ilyen. A legtöbbnek nagy, hájas csülkei vannak, kicsi körmökkel... az ilyenben nem látom a szépet, hiába van nekem is lábfétisem.

Viszont nekem nem jönnek be az ilyen csontkollekciók sem, sok magas, vékony lánynak vannak sokak szerint szép lábai, nekem nem tetszenek.

Valahol a kettő között, szerencsére barátnőm is teltebb alkat, teltebb, de nem hájas, hanem még mindig kecses lábakkal.

2020. aug. 3. 15:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, ha egy nőnek húsosabb a talpa (meaty soles angolul), tehát szélesebb az átlagnál, de azt nem, ha ilyen ormótlanul nagydarab. Ebbe sokszor a kissé pufók (chubby) nők lába/talpa sem fér bele.

Legyen az átlagosnál szélesebb, pl. ilyen, nekem ez kb. az ideális:

[link]

2020. aug. 4. 12:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon szép lány gyönyörű lábakkal akit küldtél. Amúgy sok ilyen lánnyal volt dolgod? Én ahogy megfufyeltem a magyar lányoknak általában keskeny lábfeje van sajnos, ritka az ilyen
2020. aug. 4. 12:55
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem, Mo.-n tényleg nehezebb efféle csajokkal találkozni.

Amerikában nagy a választék ilyen téren, nemcsak sok modell és nő van, aki szívesen mezítlábazik, hanem az ilyen szélesebb talpúak is nagyobb arányban fordulnak elő.

"Viszont nekem nem jönnek be az ilyen csontkollekciók sem, sok magas, vékony lánynak vannak sokak szerint szép lábai, nekem nem tetszenek."

Így van, sok ilyen lánynak túlságosan túl vékony talpa van.

Amúgy mindenkinek a testéhez képest van méretezve, egy alacsonyabb, kövérebb nőnek a lábfeje is vaskosabb, egy karcsúbb, magas lánynak a lábfeje is karcsú és kecses. Ez nem feltétlenül jelent szebbet is, ha nagyon bizarrak az arányok a talpának, a lábujjai hossza és a lábszárhossza között.

2020. aug. 4. 17:32
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Nekem elsõsorban nem a testsúly számít, hanem a lábak, lábujjak formája. Nekem a nagyon soványtól a nagyon kövérig van olyan lány, akinek nagyon bejönnek a tappancsai. A szép boka viszont fontos számomra, nem szeretem az olyan lábakat, mint egy farönk. Szerencsére jópár duci csajnak is van szép bokája.

Nekem pl. Õ és a talpacskája nagyon bejön:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 5. 05:13
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
17/17 ez 1 undorító làb, ès nő!
2020. aug. 5. 13:40
 19/23 anonim ***** válasza:

#17, na, hát látod, ízlések és pofonok.

Nekem például ez több szempontból is ronda.

1) Ekkora körmök már erősen a túlzás kategória. Nálam. Valószínűleg ha nem lógna ennyire túl, akkor neki is az általam említett kisfiúskörmös csülök kategóriába esne a lába.

2) Rövidek az ujjai, és még a 3. ujja rövidebb is, mint a 4, ha megnézed.

Dehát mint látjuk, van, akinek ez a szép. Kinek a pap, kinek a paplan :)

#13 voltam

#13 vagyok.

2020. aug. 5. 13:56
 20/23 A kérdező kommentje:
Nekem az ilyen lányok nagyon bejonnek, nagy puha talpak, viszont nincs is elhizva csak kicsit teltebb
2020. aug. 5. 15:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!