Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ekkor?
Figyelt kérdés
Picit durva a kérdés tudom:
Meztelenül ébredsz ellenkező nemű emberrel egy ablaktalan szobában próbáljátok kinyitni az ajtót de ez nem sikerül.Mi lesz ezután?
2020. aug. 1. 15:42
11/19 anonim válasza:
Egyébként tényleg készülök majd a zh vizsgára, igaz az nulladik lesz nem első. Viszont tényleg nem tudnék rá készülni, hacsak nem olyan nővel lennék bezárva, aki mindent tud róla. Tehát akkor matek szakos lánnyal legyek bezárva és legyen ott toll, amivel lehet egyenletet írni, meg legyen víz és étel. Akkor nem lenne baj. Telefon is persze segélyhívásra és hálózat is, hogy lehessen segély hívni és hely meghatározni. Tudom hülyén hangzik. Akkor nem félnék.
13/19 anonim válasza:
Én szeretem a matekot 😉, de te viszont pont nem az a határozott, talpraesett vagy ahogy olvasom, akiről írtam. :)
14/19 anonim válasza:
Pedig engem nem kéne nyugtatnod utolsó, egy szálat se. Nem is idegeskedek annyira mint ahogyan írok ide. Poénra vettem a kérdést!
15/19 anonim válasza:
Persze, de a mobilt már zsebre vágtad 😉😂
Pedig milyen jól elmatekozgatnánk... :) Sok jó egyenlet...másodfokú és társai... :D
16/19 anonim válasza:
Nem vágtam zsebre. Másodfokú nem kell, egyetemre kéne készülni. Poénból írtam amit írtam persze, viszont tényleg kellene előre készülni.
17/19 anonim válasza:
Sajnos egyetemi szinten nem vagyok otthon a matekban :(
18/19 anonim válasza:
Nem is lenne jó ötlet lányokkal készülni, mert ha szép lányok sajnos nem tudnék figyelni a témára. Ezért kell pasikkal készülni, vagy olyan nővel aki nem jön be. Viszont nem csak egyetemi kell, van pár gimis dolog ami egyetemre kell majd, hogy segítsen.
19/19 A kérdező kommentje:
Sok sikert a matekvizsgához! 😉
2020. aug. 2. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!