Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év alatt addig volt 130 randim 5 tartós kapcsolat 74 szexpartner ebbe a szeretők is benne vannak ez átlagos egy mai 30éves nőnek?
74 szexpartner közül volt 35 egyéjszakás többivel többször is találkoztam ebbe a szeretők is benne vannak a párkapcsolat idején.
Anál szex 10 alkalommal volt többször nem is akarok.
Kirpóbáltam minden extrém és átlag helyen a szexet sokféle bdms dolgot is.
Ha ennyi tapasztalatom van kereshetek pasit már hosszútávra többéves kapcsira?
21
Nagyon! Különben nem reagáltál volna.
Szerintem a tartós párkapcsolataid száma rendben van, nagyjából átlagos, a szexkapcsolataid száma viszont extrém magasnak tűnik.
Mondhatjuk, hogy bőven kiélted magadat, ha megtalálod életed párját és vele maradsz végleg, akkor is több tapasztalatod lesz, mint 3-4 nőnek együttvéve.
Viszont arra is kell gondolnod, hogy egy jól működő tartós kapcsolat nem attól függ, hány férfival voltál előtte, hanem, hogy lelkiekben mennyire vagy rendben és abból, amit leírtál, nem az jön le, hogy minden a legnagyobb rendben lenne. Esetleg beszélhetnél pszichológussal, ha te is így érzed.
-Szerinted ezt nekünk kéne eldönteni?
-Szerinted ezeknek van egy szabott értéke amit ha elérsz akkor "Achievment unlocked"? És kezdhetsz komolyat?
-Ha ezt itt kérdezted meg lehet nem te vagy a legfényesebb csillag az égen agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!