Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kokainos szex függőség? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy fiatal lány vagyok, és az egyik ismerősöm elvitt a múlthéten a barátaihoz bulizni. Volt náluk kokain, fogyasztottam is belőle, aztán a végére hát egy kisebb orgia alakult ki. Nagyon jo volt, anyira jo, hogy félek soha többet nem leszek képes máskép közösülni! Valaki tapasztalat?2020. júl. 31. 19:25
1/8 anonim válasza:
Hányan voltatok ebben az orgiában? Milyen arányban?
2/8 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül még 1 nő volt, és ha jól emlékszem 6 faszi
2020. júl. 31. 19:28
5/8 anonim válasza:
Hát kokainnal még nem dugtam, de az esetről el tudom képzelni, hogy igaz.
Önmagában véve a kóla egy eléggé addiktív szer és kb az első használat után is függőnek számítasz (Szóval senki se hasonlítsa a fűhöz vagy az LSD-hez amik viszont rohadtul nem ilyenek).
Az, hogy beállva szexeltél nyilván fokozta az eufórikus állapotot de mint egykori narkós azt mondom, hogy most még könnyebb leállni. Biztos, hogy k*rvajó volt és elhiszem, hogy hiányzott a bakancslistáról de azzal jársz a legjobban ha többé nem nyúlsz keménydrogokhoz.
Talán hülyén hangzik de próbálj ki egy sokkal kevésbé függőséget okozó tompítószert (pl. fű vagy hasis). Nem fogod ugyanazt az élményt tapasztalni de talán beéred vele és nem játszol az életeddel.
6/8 anonim válasza:
5-ös okos választ adott!! Ne vetközzél ki magadból, látod itt is 6 pasi megdugott, mert be voltál lőve. Rászoktatnak, vevő leszel, minden pénzed rámegy, befejezésként öngyilkos leszel. Hiába taníttatott anyád? Sajnálom szegényt, hogy ilyen lánya van. Még sok baja lesz az elkapatott csemetéjével.
7/8 A kérdező kommentje:
XD
2020. aug. 10. 23:17
8/8 anonim válasza:
Tegyél egy próbát. az a legegyszerűbb. kokain nélkül. az hogy hány palival csinálod egyszerre az másik kérdés. de inkább a többes dugás iránt legyél függő mint a kokó iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!