Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fér bele komoly kapcsolatba plusz szexpartner?
Figyelt kérdés
Akár kettesben szerető, akár hármasban pasi/csaj, akár négyesben másik párral?
Miért igen és miért nem jön be nektek?
2020. júl. 31. 17:31
2/9 anonim válasza:
Semennyire.Én a páromé vagyok és ő csak az enyém
3/9 anonim válasza:
Őszinte leszek, nem hiszem, hogy zavarna, ha néha-néha elkapna egy csajt egy éjszakára, de a szeretőtartás már igen, mert ott valamiféle kötődés az idő előrehaladtával elkerülhetetlenül kialakul. Hármasban/többesben nem akarom nyomni, illetve nekem elég ő.
5/9 anonim válasza:
Nem fér bele.
Nem lenne jó látni, ahogy a barátom más csajt is dug rajtam kívül.
Plusz pasit meg ő nem akarna bevenni.
6/9 anonim válasza:
ne higgy nekik, álszentfazekak
8/9 zol56 válasza:
"-Nem zavarna..."
Sok kapcsolat tönkre ment így...
9/9 anonim válasza:
Utolsó,van egy kor ahol már nem a tiniszerelem a menő,s két intelligens tanult embert a sexet külön tudja választani a szerelemtől..Én a párommal 20 éve vagyok együtt..Swingerezni is szoktunk menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!