Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik titeket zavar ha 1 lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket zavar ha 1 lány túl nedves?

Figyelt kérdés
Én ha beindulok annyira nedves vagyok h át ázik az egész bugyim, folyik mindenhova a nedvesség.. szex közben is csak egyre nedvessbb leszek már minden olyan lesz.. és annyira félek h ezt undorítónak tartja 1 pasi.. nem tudom vissza fogni ezt a dolgot :/
2020. júl. 31. 07:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hidd el felesleges erről idegeneket kérdezgetni. Úgyis az a pasi számít akivel leszel. Engem spec nem zavar. :)
2020. júl. 31. 07:45
 2/17 A kérdező kommentje:
De az a baj h szerintem annyira nedves leszek h nem érzi a pasi egyáltalán:/ mikor betette pl alig ment be mert nem voltam még olyan nedves.. aztán meg már én pl nem is éreztem és szerintem ő se
2020. júl. 31. 07:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ebben van valami
2020. júl. 31. 08:00
 4/17 anonim ***** válasza:
55%

nem tartom gusztustalannak, csak kb alig érzek valamit és lelankadok

tapasztalatból mondom, több partnerem elég nedves volt, szó szerint tocsogtak és nem sokat lehetett érezni emiatt

persze lehet így is jókat szexelni, csak más lyukakat jobban érezni a partnerből :)

2020. júl. 31. 08:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nedvesedem, de eddig nem gondoltam volna hogy ez rossz, senki sem panaszkodott
2020. júl. 31. 08:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen barátnőm, tényleg mindig szinte elázott minden, de nem zavart, viszont ilyenkor a legfontosabb hogy folyamatosan pózt kell váltani, hogy te is érezd, és élvezni tud, persze ha lehet ne tudatosan mert akkor az veszi el a kedved inkább játékosan élvezetből. Szóval meglehet oldani, csak ne feszélyezd magad emiatt. Sok sikert🙂.

F

2020. júl. 31. 08:16
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Utálom ha egy nő túl nedves.
2020. júl. 31. 08:21
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Én nem élvezném egy ilyen nővel a szexet...
2020. júl. 31. 08:24
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Akkor én leszek most a többséggel szembeni ellenpélda, én imádom, ha szinte tocsog a nő :), extrém izgató, és igenis lehet érezni, legalábbis nekem eddig nem volt ilyen gondom. 39F
2020. júl. 31. 08:35
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

Ha egy nő nedves az az izgalom jele. Kedves férfitársak nem ez a cél? Engem személy szerint izgat amikor erzem, hogy szex kozben lefolyik a zacsin a cucc.

Igaz, hogy nem dorzsolodik annyira ha nedves. Ebben az esetben ket dolog lenne: a lany probalkozzon a gatizom/vagina osszehuzasaval. Garantalom az eredmenyt. A masik lehetoseg a lovaglo poz csipomozgassal.

Ja es ha a szagok miatt para a sok nedv akkor fel kell keresni egy nogyogyaszt, lehet valami fertozes.

2020. júl. 31. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!