Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok a melegekhez?
Rossz a kategória
Ez szexualitás -> egyéb kérdések
Miért nincs olyan kategória, hogy “szeretem őket”? :D én hetero nő vagyok, de a legjobb “barátnőm” egy meleg pasi :D
Van az a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő. A nő mögött pedig egy meleg barátja 😄
Mint a heterókhoz.
Idegesítőek. Engem mindenki zavar.
Engem a legtöbb meleg nem zavar. Valóságban még nem találkoztam irritáló meleggel vagy leszbikussal (néhányat ismerek, ők rendes emberek), videón viszont láttam olyanokat, akik irritálnak pl Szever Misii, James Charles meg a Cut nevű YouTube csatornán Curtis, meg LL Royale volt, akiktől falnak mentem.
N
családban van egy, ő elég idegesítő de nem azért mert meleg hanem mert egy egoista tetű :D
nem zavarnak amig nem nyomulnak rám, leszbikusok se zavarnak, az is van a rokonaim között ő mondjuk az egyik legjobb fej akit ismerek, csak annyi ha próbálkozok egy lánynál és veszi a lapot akkor még az elején jelezze hogy rossz vizeken próbálkozok :D
Engem alapjában véve nem zavarnak.
Mindenkinek joga van az lenni, ami szeretne.
Egyetlen észrevétel, hogy a négy fal között tegyék.
Nem a melegek felé van ez az elvárásom, én azt sem szeretem, ha az utcán vagy máshol falják egymást az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!