Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan hogy egy nőnek szét.bax.ák a punciját szex közben?
12 Na az pont higy Kifejezetten fáj a legtöbb lánynak ha nagy a farkad és bökdösöd vele a méhszáját.
1 lányt ismertem aki ezt élvezte de az csaj bevallottan mazohista.
Olyan létezik hogy kidörzsölődik a hámfelülete mert nem megfelelő a síkosítás, illetve olyan hogy "érzi" kicsit másnap (enyhe izomláz).
#14-es szép városi legenda... speciel rendszeresen járok swingerbe nem csak olvasgatok róla. S több olyan nőt is ismerek akik egy este akár 10x férfit elfogyasztanak és mindig is igencsak nagyétvágyúak voltak. Viszont még egyiken sem tapasztaltam az általad leírtakat. Sem külsőleg, sem "belsőleg" nem tapasztaltam rajtuk semmilyen elváltozást. A sok szextől nem lesz senkinek semmi baja (ezt meg némi anatómiai ismeretek okán tudom), hülye városi legenda.
Fizikai sérülést lehet valóban okozni benne szex közben. Például ha előkészítés nélkül, szárazon teszi be a férfi a péniszt, illetve akkor is, ha a férfinek hatalmas szerszáma van, a nő pedig túl szűk hozzá. De a kérdésben említett kifejezést alapvetően nem erre szokták használni szerintem, hanem egyszerűen arra, amikor a férfi nagyon megdugja a nőt. :)
Anális szexnél egyébként ugyanez fokozottan igaz. Szóval ha az érintettek nem figyelnek eléggé közben, a végbél könnyedén sérülhet, kidörzsölődhet, és ez a nőnek fog fájni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!