Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz vagyok, hogy mást is kívanok?
Van egy srác,akit már az esküvőm előtt is kívántam... régóta. ( És volt néha olyan pillanat mikor lehet, hogy ő sem bánta a közelségem.) Azóta házas lettem, visszafogott lett. (én is) de egyszerűen néha ahogy rám néz, (látok vmit a szemében) vagy ahogy egymás közelében vagyunk kész vagyok.
Egyikönk se lépett komolyat. Őt szeretném egy vagy több éjszakára.. sajnos mindennap találkozunk..
Mit tennétek?
N
Ha házasság előtt is ezt érezted, akkor miért házasodtl meg?
Ha nem bírsz szabadulni a gondolattól, akkor lépj a pasinál.
Kicsit elkapkodtad ezt a házasságot... az okés, hogy a házastárs észreveszi a másik nemet, (hűséget, nem vakságot), még az is hogy időként szexuális fantáziái legyenek (kinek nincs). Viszont hogy permanensen kívánjon mást, majdhogynem szerelmes legyen és másvalaki körül pörögjön állandóan - márpedig ez áll fent ha kiírtad a kérdést - már nagyon nem okés...
Ne azért legyél már a férjeddel mert "olyan jó ember", hanem mert úgy érzed a lehető legjobb neked a világon. Szexuálisan is! Ha ez nem így van, akkor kezdődik (észre sem fogod venni) a "kötelező szex", az elhidegülés, ebből kifolyólag az intolerancia, a veszekedések, viták. Tipikusan az a helyzet ami miatt válással végződik egy házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!