Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek azokat a csajokat akik megértik és tolerálják a pasikat?
Na akkor :ami sok csajnál kiveri a biztosítékot,egy két barátnőm nél is - pl:van pasim,megyünk az utcán megnéz egy szép lányt -engem ez nem zavar (mondjuk ameddig csak nézi) nem kezdek hisztizni,sértődni stb.
Ha a haverjaival dumál és beszólnak nekem inkább beszállok a buliba nem verem ki a balhét
Hát mondjuk ha a csaj nem azzal van elfoglalva,hogy minnél több pasi átmennyen rajta,hanem csak egy pasi és az "rendesen,,
A mostani kiscsajok csak hisztizni tudnak,de hogy tegyenek valamit a kapcsolatért azt már sokalják
Kérdező, te biztos lány vagy? :D
Mert akkor frankón érdekelsz :D
Azért anonim ide vagy oda vannak itt akiknek nemnagyon tetszik ahogy gondolkodom vagy lehet hogy csillagászatot tanult...fajok..bolygók..
Nem lenézésként inditottam a kérdést,csak érdekel,a pasik véleménye is
Igen,eléggé rosszul fogalmaztad meg a kérdést..most,hogy már értem a fiúk szeretik ezt.
Szerintem azoknak nem tetszik akik lányok és másképp gondolkodnak meg azok akik kamunak hiszik,hogy létezik ilyen nő. :D
Pedig amúgy szerintem nem annyira ritka az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!