Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szeretitek azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek azokat a csajokat akik megértik és tolerálják a pasikat?

Figyelt kérdés
Pasikkal suttogó

#Pasikkal suttogó
2020. júl. 30. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem, a gáz az, amikor "a pasikra" úgy tekintesz, mint egyetlen kollektív tudatra, és ezek szerint "a csajokra" is, leszámítva saját magadat, hiszen te kivételes példány vagy, egy híd a két külön bolygóról érkezett faj között.
2020. júl. 30. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egyáltalán nem baj, sőt...de hogy ennek mi köze van a toleranciához, arra még mindig nem jöttem rá.
2020. júl. 30. 17:01
 13/20 A kérdező kommentje:

Na akkor :ami sok csajnál kiveri a biztosítékot,egy két barátnőm nél is - pl:van pasim,megyünk az utcán megnéz egy szép lányt -engem ez nem zavar (mondjuk ameddig csak nézi) nem kezdek hisztizni,sértődni stb.

Ha a haverjaival dumál és beszólnak nekem inkább beszállok a buliba nem verem ki a balhét

2020. júl. 30. 17:55
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Igen, bírnám az ilyen nőket, de Mo.-n nincs már ilyen:(.
2020. júl. 30. 18:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát az igaz hogy ritka példányok vagyunk de azért van belőlünk. Szeretjük a pasikat,teret hagyunk nekik,elfogadjuk azt a tényt, hogy ők mégis csak pasik,nem kell őket mindenért szekálni és nem akarjuk kislányokká formálni őket- ne pukizz,ne büfizz, ne beszélj csúnyán...
2020. júl. 30. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Én bírnék egy ilyen csajt, de igen, valóban túl szépnek hangzik hogy igaz legyen! :/
2020. júl. 30. 19:05
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk ha a csaj nem azzal van elfoglalva,hogy minnél több pasi átmennyen rajta,hanem csak egy pasi és az "rendesen,,

A mostani kiscsajok csak hisztizni tudnak,de hogy tegyenek valamit a kapcsolatért azt már sokalják

2020. júl. 30. 19:30
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, te biztos lány vagy? :D

Mert akkor frankón érdekelsz :D

2020. júl. 30. 19:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Azért anonim ide vagy oda vannak itt akiknek nemnagyon tetszik ahogy gondolkodom vagy lehet hogy csillagászatot tanult...fajok..bolygók..

Nem lenézésként inditottam a kérdést,csak érdekel,a pasik véleménye is

2020. júl. 30. 20:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen,eléggé rosszul fogalmaztad meg a kérdést..most,hogy már értem a fiúk szeretik ezt.

Szerintem azoknak nem tetszik akik lányok és másképp gondolkodnak meg azok akik kamunak hiszik,hogy létezik ilyen nő. :D

Pedig amúgy szerintem nem annyira ritka az ilyen.

2020. júl. 31. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!