Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Nektek számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek számít ismerkedesnel, hogy egy pasinak milyen kocsija van?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem, mert most akarok venni majd egy dragabb kocsit, es mindenki mondja nekem, hogy "na majd akkor jonnek a csajok". Tenyleg ennyire szamitana?
2020. júl. 29. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Hidegen hagy
2020. júl. 29. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdekel milyen kocsija van. (Bár én abból a táborból vagyok, aki eltartja magát, nem pedig egy férfitől várja el).
2020. júl. 29. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem érdekel egyáltalán. Amúgyis jobb szeretem, ha én vezetek. :)
2020. júl. 29. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Nálam nem szempont. Nem ad a férfihez semmi pluszt és nem is vesz el.
2020. júl. 29. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Én is eltartom magam, és abszolút nem számít ha megvan a közös hang.

De jobb ha egy átlagos, normális kocsija van, mint egy mondjam azt koszos, igénytelen bömbi.

2020. júl. 29. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdekel a párom kocsija. Van sajátom. Nem ez alapján választok.
2020. júl. 29. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Normális nőt nem érdekli, a golddigger meg csak az árát nézi. Mondjuk ha jót akarsz magadnak akkor az utóbbiakat nagy ívben elkerülöd mert nekik csak egy forintosítható valami vagy, akiből csak a pénz számít. Amint találnak pénzesebbet azonnal lekoccolnak tőled.
2020. júl. 29. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Engem jobban érdekel a színe, mint a márkája. Egy fekete kocsiban a melegben meg lehet halni...
2020. júl. 29. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
1967-ben már volt automata klíma.. 1967-óta már nem kell meghalni a fekete kocsikban a melegben.
2020. júl. 29. 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy kicsit se érdekel, hogy milyen autója van. Maga a pasi legyen szimpatikus és ennyi elég :)
2020. aug. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!