Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első anális szexnél mire kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első anális szexnél mire kell figyelni? (F)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy kérdéssel anál szexes kérdéssel fordulok hozzátok.

Egy új szexkapcsolatban vagyok, ahol a leányzó jelezte hogy ő szereti az anális szexet, és szívesen csinálná velem is majd.

A hét végén fogunk találokozni, szeretném jól csinálni, de eddig teljesen tapasztalatlan vagyok ebben a témában.

Elsősörban tapasztaltabb nőket kérdezek, hogy fogjak neki? Nektek hogy a legjobb élmény?

Mire kell figyelni? Hogy csináljam hogy jó legyen a partneremnek? Sok mindent lehet olvasni a neten, de én inkább valós tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Kérlek titeket ha van bármi tippetek, ami hasznos lehet, segítsetek nekem.

Köszönöm,

Üdv, D (30F)

2020. júl. 29. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahogy nekünk működött az az hogy kifejezetten anál síkosítót vegyél, és NE spórolj vele, használj bőségesen. És mindenképp figyeld a reakcióját, kérdezd hogy neki hogy fáj, hogy jó, alkalmazkodj hozzá, figyelj oda tényleg.

És lassan tedd be, kerüld a gyors mozgásokat az elején. Ha kéri hogy vedd ki, akkor vedd ki.

Szóval röviden óvatos legyél és gyengéd.

2020. júl. 29. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő már csinálta úgyhogy tud majd segíteni ebben. Fontos hogy ellazuljon, sikosítás. Legyél gyengéd közben kérdezz, hogy jó neki. Igazából a többi az ő dolga, az előkészület.

N

2020. júl. 29. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van, a síkosítóval nem szabad spórolni, abból nagyon sokat használjatok! Fontos még a megfelelő higiénia, a lány alaposan mossa ki ott a hátul.
2020. júl. 29. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ujjazáshoz előtte kell kesztyű, gumi is.

Kimosni ki lehet de picit mindig lutri

2020. júl. 29. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó helyre dugd :D
2020. júl. 29. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem minden Nutella az, ami annak néz ki.
2020. júl. 29. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
főként neki kell előkészülni de ha azt állitja szereti akkor valszeg már csinálta és tudja a kötelezőket
2020. júl. 29. 17:17
 8/8 acelsziv ***** válasza:
48%
A legjobban arra figyelj, hogy nehogy te legyél megánuszolva.
2020. júl. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!