Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldjam meg a munkahelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg a munkahelyi masztizást, hogy ne legyen utána ennyire nedves a bugyim?

Figyelt kérdés
Szoktam alátenni egy zsepit, de ez sem elég, mindig olyan lesz a bugyim, utána meg kényelmetlen abban lenni egész nap.

2020. júl. 29. 07:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Rendes betétet mensikor sem használok, mert úgy érzem pelenka van rajtam. "Koszos" bugyinak meg szaga van, amit leveszek hova rakjam? Táskámba a kajám és egyéb cuccaim mellé nem lenne túl higiènikus berakni. Napi 2-szer van szex, illetve 3-szor masztizok, extrém nagy étvagyam van, muszáj ennyiszet kielégülnöm.
2020. júl. 29. 13:52
 22/31 érdeklődő35 ***** válasza:
89%
Rendes, légmentesenlezárhazó zacskó, 2db?
2020. júl. 29. 13:53
 23/31 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen problémákat... Bangladesben meg éheznek az emberek.
2020. júl. 29. 13:55
 24/31 A kérdező kommentje:
Mindeninek más jelent problémát, nekem ez.
2020. júl. 29. 14:02
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha előző este vagy reggel váltottál bugyit és annak szaga van, akkor roppant mód igénytelen figura lehetsz.
2020. júl. 29. 14:10
 26/31 A kérdező kommentje:
Önmagában a bugyinak nincs, de a kéjnedves bugyinak van egy jellegzetes szaga, ahogy fiúknál az ondónak is.
2020. júl. 29. 14:12
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy milyen választ vársz? Mert eddig egyik sem tetszett, pl nem viszed ki magaddal a táskádat, miért is nem? Valaki ellenőrzi mivel jársz mosdóba? Betét nem jó mert hova raknád, nincs szemetes? Nincs a táskádban másik zseb? Ha ez komolyan egy olyan nagy probléma lenne, reg megoldottad volna, vagy nem csinálnád,persze amennyiben ez nem egy kamu kérdés, vagy csak gratulációt vársz hogy milyen menő hogy a munkahelyeden maszturbálsz
2020. júl. 29. 14:16
 28/31 A kérdező kommentje:
Mert nem írtatok olyan választ, ami kivitelezhető lenne számomra.
2020. júl. 29. 14:18
 29/31 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy kamu, már az elején is ezt írták.
2020. júl. 29. 14:23
 30/31 A kérdező kommentje:
Nem az, tényleg problémát jelent ez a helyzet ès nem találtam még rá jó megoldást. Gondoltam más is van, aki masztizik a munkahelyén és van valami tuti praktikája.
2020. júl. 29. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!