Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldjam meg a munkahelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg a munkahelyi masztizást, hogy ne legyen utána ennyire nedves a bugyim?

Figyelt kérdés
Szoktam alátenni egy zsepit, de ez sem elég, mindig olyan lesz a bugyim, utána meg kényelmetlen abban lenni egész nap.

2020. júl. 29. 07:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy női bugyi elfér a markodban.

Ha menstruálsz, hogy oldod meg a betét/tampon cserét? Azokat is beviszed a klotyóba valahogy.

2020. júl. 29. 09:26
 12/31 A kérdező kommentje:
Zsebemben viszem be a tampontartómban. Elég vicces lenne az iroda közepén egy bugyit hirtelen előkapni és a markomban kiviharozni vele a wc felé.
2020. júl. 29. 10:55
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát semmivel nem lenne viccesebb, mint hogy most meg az iroda közepén maszturbálsz.
2020. júl. 29. 11:24
 14/31 A kérdező kommentje:
Wc-ben szoktam masztizni.
2020. júl. 29. 11:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nagy az étvágyad? Otthon is szoktál legalább, vagy csak melóhelyen?
2020. júl. 29. 11:51
 16/31 A kérdező kommentje:
Persze, otthon is szoktam masztizni és szexelni is, de az nem elég, nagyon nagy étvágyam van.
2020. júl. 29. 11:53
 17/31 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
De ha még a wc ben masztizol, akkor nem elég, ha még egy percig pihizel, addig a puncid is csillapodik, ami nem a wc be csurgott=/spriccelt🤩/ azt megtörlöd, aztán visszamész dolgozni?
2020. júl. 29. 13:08
 18/31 A kérdező kommentje:
Hiába törlöm meg, teszek be tisztaságit vagy zsepit, attól még olyan leszek, folyik még belőlem ki egy ideig.
2020. júl. 29. 13:13
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Rakd be otthon a zsebedbe a váltás bugyit és használj éjszakai betétet. Jobb ötletem már nincs, szerintem kimaxoltuk a lehetőségeket.

Kivéve persze azt, h ne masztizz munkahelyen. Gyors maszti ébredés után meg mikor hazaérsz. Utána meg lehet annyit, amennyit akarsz.

2020. júl. 29. 13:48
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

Ha egyik tanács sem jó, amit eddig adtak a hozzászólók, akkor:

1.) Beszélj a főnököddel, és mondd el neki, hogy számodra létszükséglet a munkahelyi WC-ben maszturbálni, de túl nedves vagy ezért a munkavégzésed helyére ( irodába, szalag mellé, osztályterembe stb... ) állítson egy zuhanykabint, hogy maszturbáció után azonnal meg tudjál mosakodni.

2.) Esetleg várd meg még hazaérsz és otthon maszturbálj. Rögtön utána meg is tudsz fürdeni. Azt hiszem azért vagyunk emberek, és nem állatok, hogy ne ösztönből cselekedjünk.

2020. júl. 29. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!