Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz normális pasit találnom 180 cm magas nőként ha kicsit domináns vagyok és sportos testalkatú?
Szeretem a szexben ha a pasi pitizik egy kicsit.
Vagy dominája lehetek ráparancsolok.
Jó időben szeretek kicsit nőiesen kihívóan öltözködni de sok pasi rám se mer így nézni.
Miért van ez fiúkák?
30l
Mert a férfiak többsége inkább domináns, mint szubmisszív legyen. Te meg egy dominának gondolod magad és szubmisszív "fiúkákat" keresel (igen jól írtad "fiúkákat").
Ez még vili, már csak azt nem értem miért írtad oda a kérdésedhez a maszturbálás hastaget bár van rá egy tippem Lacika 😂
Itt az a kérdés, hogy mindez arrogáns, agresszív, lenéző módon valósulna meg, vagy kedves, csábító, szexi köntösben.
Nem vagyok híve az erőltetésnek. Aki igazán ért a csábításhoz, eléri, hogy a partnere önként tegyen meg dolgokat.
Én imádom kiszolgálni a partnerem, de önszántamból teszem.
Nem tolerálnám a tiszteletlenséget.
ma 23:25
Nem vagyunk egyformák. Én nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot magamnak (mondjuk semmilyen típus nem való nekem) ahol én mint Férfi alárendelt legyek.
Akkor vegyen magának egy kutyát és uralkodjon afelett...
Én pl a sub puncikat szeretem, és az alacsonyabb nőket.
F
38 vagyok, és (nem vicc) álmaim nője lenne egy ilyen nő, akinek, ha kell, akkor talpat nyalnék. Imádom, ha egy nő domináns, kevés ilyen nő van, sajnos.
És nem ijednék meg, hogy sportos az alkatod:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!