Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó a mai szexrobotok,robot prostik?
Nekem jöhetne egy szexrobot pasi, aki azt hazudja nekem, hogy szép vagyok.
Egy ocsmány külsejű lány.
1es
Köszönöm,megmutattad az értelmi színvonaladat.
Semennyire, csak mint egy guminő amibe előre be van programozva x db mondat. Ha fejlődik is a technika akkor sem lesznek a szexrobotok felérni az igazi szexel, csak illúzió amivel becsapják magukat az emberek.
Más kérdés, hogy egy igazi hús-vér prosti sem sokkal jobb, de az legalább valódi nő.
#8 Ne tudd meg mik léteznek manapság. Olyanról is olvastam, ami megtagadja a szexet, ha nem bánsz vele jól.
Szerintem nagyon fasza robotokat raktak össze (real bőrérzet, kommunikáció), de nem múl felül egy nőt. Érdekes lenne kipróbálni, előnye, hogy tényleg csak a te irányítasz. De egyrészt ha normálisat akarsz venni, akkor rohadt drága, másrészt inkább keress egy nőt.😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!