Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólna egy lány ahhoz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna egy lány ahhoz, ha még sosem smároltam, és megkérdezném tőle, hogy megtanít-e?

Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel egy buliban vagyok, és van egy lány, akivel beszélgetek, és mindketten már egy kicsit berúgtunk, de nem teljesen, és mindkettőnkön érződik az, hogy már itt lenne az ideje smárolni. Sosem smároltam még, max szájrapuszi, szóval inkább csináljam azt, hogy lesz ami lesz, és belevágok, vagy esetleg megkérdezhetném, hogy megtanít-e?

2020. júl. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ne égesd le magad.
2020. júl. 28. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Szövegnek jó akár meg sikert is hozhat. Ha bevállalod én szorítok.
2020. júl. 28. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy buliban vagytok kicsit már kapatosan és úgy érzitek az adott pillanatban "itt lenne az idő" akkor nem kell kérdezni semmit, odahajolsz és smároltok pont. Ha a lány úgy érzi hogy akar veled csókolózni mert bejössz neki akkor megteszi külön körítő szöveg nélkül is. Ha meg nem, akkor meg a hasonló szövegektől a hátán is feláll a szőr és lekoptat.
2020. júl. 28. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért abba gondolj bele, hogy nem tudhatod pár perccel korábban mi volt a szájában...
2020. júl. 31. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!