Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzdhetném le hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhetném le hogy ne legyen gátlásom az ágyban párom előtt ?

Figyelt kérdés
Pl csak sötétben, félhomályban szeretek szeretkezni hogy ne lássa közben az arcomat. Illetve, én hüvelyi úton nem tudok elmenni, úgy lenne az igazi ha én aktus közben simogatnám a csiklóm, de azt sem merném előtte hogy “magamhoz nyúljak”. Nem vele van a gond, ő benne nincsen gátlás ezt magamban kell lerendezni.
2020. júl. 28. 07:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt 28 éves nő vagyok.
2020. júl. 28. 07:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek egymással erről.
2020. júl. 28. 07:05
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
3 év alatt nem tudtad ezt megbeszélni vele? Volt egyáltalán orgazmusod eddig szeretkezés közben?
2020. júl. 28. 07:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon ritkán. De megjátszom :(
2020. júl. 28. 07:24
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Hát de az én barátnőm össze vissza remeg, megfeszül, szorít mint állat, utána fájdalmas és érzékeny lesz a puncija, közben tiszta nedves lesz. Ezeket hogy lehet színlelni ennyire tökéletesen?😐
2020. júl. 28. 07:31
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha napközben szeretkeztek akkor húzz egy kukászssákot a fejedre.
2020. júl. 28. 07:53
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Én a mostani barátnőmmel vesztettem el 22 évesen másfél éve vagyunk együtt és semmi ilyen gátlás nincs köztünk ki próbálunk amit lehet és ahol lehet sok helyen olvasom meg neki is az előző csávója olyan volt,hogy sötétben meg takaró alatt csinálták,pedig a szexben ez a szép hiszed erre izgulsz fel. Lazítsd el magad beszélgessetek, hogy neked mi lenne jó.
2020. júl. 28. 08:18
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Csúnya nővel én is csak sötétben dugók. Mást képzelem oda.
2020. júl. 28. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell békélned a testeddel. Te nem fogadod el azt amilyen vagy.
2020. júl. 28. 08:47
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
Mennyire szánalmasak már azok a nők akik megjátsszák!
2020. júl. 28. 09:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!