Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ideális póz szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ideális póz szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés

Van rá esély, hogy a közel jövőben lefekszem valakivel, de, mint a kérdésben is láthatjátok: szűz vagyok.

A szűzhártyámat pár éve sikerült átszakítanom, mert túl agresszíven maszturbáltam, és azóta is volt bennem pár dolog, úgyhogy nem tudom mennyire lesz ez fájdalmas (nagyon nagy dolgok még nem jártak bennem soha)

Én a fejemben úgy képzelem el, hogy én szeretnék felül lenni, mert nekem az egyedüli tapasztalataim alapján úgy a legélvezetesebb, de úgy tudom a misszionárius a leggyakoribb szexpóz, amit ilyenkor alkalmaznak.

Ti hogy veszítettek el? Milyen érzés volt? Mennyire fájt?

2020. júl. 28. 04:40
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Misszi, de nekem fájt így.

Ott van még a lovagló, ott te irányítod, úgyhogy az lehet jobb lenne.

22.N

2020. júl. 28. 06:45
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
En lovagloban vesztettem el a szuzessegem majd a kutyapoz jott
2020. júl. 28. 07:00
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Misszi vagy lovagló
2020. júl. 28. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Misszionárius. Azért szűzként, nulla tapasztalattal bevállalni a lovaglót nem biztos, hogy jó ötlet. Misszionáriusban a fiú, ha figyel rád és gyengéd, akkor szerintem jobb ötlet, főleg ha neki már van egy kis tapasztalata.
2020. júl. 28. 16:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs neki tapasztalata, de nem hinném, hogy durva, vadállatias módon szeretne majd lefeküdni velem, tekintve, tudja, hogy nekem is ez az első.
2020. júl. 28. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenesetre sok sikert kívánok, és várjuk a beszámolódat.. ;-)
2020. júl. 29. 16:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi!😇

Nem 100%, hogy megtörténik jövő héten, de van rá esély, úgyhogy, ha megtörtént mindenképpen leírom, milyen volt. 😇

2020. júl. 29. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lovagló volt mert tudtam irányítani milyen mélyen “vállaljam be” nem volt annyira gáz, mint amennyire számítasz rá, de azért kellemes se :D mindenesetre pár perc és jobban is fogod érezni magad szex közben
2020. júl. 31. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!