Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mellű lányok! Mit szoktak csinálni a fiúk a melleitekkel?
Miket csinálnak velük?
Hosszú ideig foglalkoznak velük?
A vágytól eltorzul az arcuk is?
Nekem kis mellem van, úgyhogy ne írjátok hogy majd meglátom.
Minden pasi mániája a mellbedugás, mert igen könnyen megvalósítható az esetünkben.
Nem igazán tudnak sok örömöt okozni a pasik, mert szinte mindegyik csak "moncsolja", markolássza.
Egy időd szeretőm volt az első, aki igazi élvezetet tudott okozni amikor a melleimre "szabadult". Vele pont azért volt kiváló a szex, mert nagyon értett a nőkhöz, hogy hogy kell hozzájuk nyúlni!
Nem voltam belé szerelmes, de vágytam az érintésére, vágytam a vele való szex-tettre! Már amikor megláttam, felálltak a bimbóim...
Ő egy biszex barátnőjétől leste el a "tudományát"; és valóban: egy nő nagyon sok örömöt képes okozni egy másiknak, talán többet és jobbat is mint egyes gyorstüzelő bájgúnárok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!