Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Idegesít benneteket, ha a strandon a pasik megnézik a melleiteket bikiniben, napozás közben? Van, aki bevállalós, és ledobja közületek a bikinifelsőt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 23:37
1/17 anonim válasza:
Nekem aztán senki se nézi olyan lapos a felsőtestem. 20/l 😅
2/17 anonim válasza:
Nem idegesít, csak az ha már nagyon megbámulnak, pedig nem szoktam nagy szivacsos bikini felsőkben mászkálni.
L
3/17 anonim válasza:
Nem zavar. Ha napozok, amúgy sem leselkedek, hanem olvasok, vagy csukva a szemem. Szóval felőlem.... 😀
4/17 anonim válasza:
Inkább versengenek szokszor a pasi tekintetéért.
5/17 anonim válasza:
#1 Nem az van inkább, hogy kétszer is visszanéznek a pasik, mert annyira keresik a melleid?
6/17 anonim válasza:
Az zavaró ha valaki tolakodóan stíröl, csurgatja a nyálát és még esetleg nem is helyes hozzá. Ha meg utóbbi, akkor tudjon viselkedni is, különben 0-ra ugrasztja a szimpátia szintjét.
7/17 anonim válasza:
Strandon mar edzettebb vagyok, mint akik meglatnak. Nagy togyeim vannak, aranytalanul nagyok. Sok evig tartott megszokni a cirkuszt korulotte puloverben, sot, telikabatban is.
Strandon nem bunko senki, oriasi kuss van, talan szohoz sem jutnak. Jut eszembe, hosszu ideig nem strandoltam, annyira szegyeltem az alakomat.
8/17 anonim válasza:
Engem nem zavar. Én is végignézem a pasikat :D
9/17 anonim válasza:
Engem azért van ami zavar. A nagyon gátlástalan bámulás.
10/17 anonim válasza:
Nézegessen, nem azzal szoktam foglalkozni, hogy azt nézegetem ki bámul, strandra azért megyek, hogy fürödjek és napozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!