Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akinek nincs, vagy nem elégséges a szexuális élete? Ha igen, mi lehet az oka? 39/F
Szingli vagyok szóval ez az oka.
Viszont az exbarátom sem igazán tudott kielègíteni. Vhogy nem tudtunk egymàsra hangolòdni ès szinte sosem èlveztem úgy igazàn
Az első oka, hogy vagyok teljesen egészséges, folyamatosan begyulladnak a dolgok, hol a petefészek, hol a húgyhólyag, sajnos nagyon érzékeny, és sokszor fáj, emiatt annyira kívánom mint kecske a kést kb.
A második oka, hogy egy férfit kedvelek,és nem találkoztam még olyannal aki elfeledtette volna őt.
Jelen.
A környezetem az egyetemen nőkből és 70+os férfiakból áll, nehéz úgy ismerkedni. Most a koronaszezonban meg nyári szünet alatt vidéken vagyok a családi házban, egy 350 fős faluban. Szinte csak nyugdíjasok vannak. Egy pasi van, aki kb három éve rendszeresen rám ír, hogy "szia Mizu" de ő egyáltalán nem tetszik nekem. Korábban adtam esélyt neki, de nagyon nem volt szimpatikus. :( Hiába mondtam meg neki, hogy nem szeretnék vele lógni, csak irkálgat továbbra is... Ezen az egy szegény pasin kívül senkivel nem beszéltem vagy találkoztam.
Néha beszélgetek itt gyakorin pasikkal, de mindig az ország másik végében élnek, és nem bírják felfogni, hogy nem utazom el hozzájuk dugni úgy, hogy nincs "menekülőutam", magyarán ha szar a randi, vagy valami gáz van a pasival, ülhetnek egy padon egész éjszaka...
Nagyon remélem, hogy szeptembertől fellendül a társasági életem a két évi állóvíz után. (Jelentkeztem koliba, remélem felvesznek.)
Szingli anyuka vagyok (-20%)
Vidéken (-35%)
Elmúltam 35 éves és nem vagyok fent egy társkeresőn sem (-45%)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!