Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az apakomplexushoz köze lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apakomplexushoz köze lehet ehhez? 22L

Figyelt kérdés

Köze lehet ahhoz az apakomplexusnak, h a domináns férfiakhoz vonzódom?

Volt olyan barátom aki nem volt nagyon domináns,és vele nem is élveztem a szexet. Még be sem nedvesedtem annyira.

2020. júl. 27. 09:17
 1/8 kisördög1 ***** válasza:
70%
Nincs hozzá köze. Sub beállítottságú vagy és mellette persze lehet apakomplexusod is, de a kettő nem feltétlen függ össze. Amúgy érdekelne merre élsz, hátha egymást keressük.
2020. júl. 27. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen. Szubmisszív vagy, így nyilvánvalóan akkor teljes neked a szex, ha "helyre kerülsz" az együttlét alatt. Ez társul ahhoz a képhez, hogy azt gondolod, úgy érzed az idősebb férfiak a dominánsak, akinek fejet akarsz hajtani.
2020. júl. 27. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem, amiről te beszélsz az arra enged következtetni, hogy 1 sub csaj vagy.

Amit mi férfiak többnyire szeretünk, én nagyon.

De ettől még nincs apakomplexusod.

F

2020. júl. 27. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem jól fogalmaztak.

Apakomplexusom is van, mivel csak a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódom. Korombeli, vagy 3-4 évvel időssebb fiúkhoz nem!

2020. júl. 27. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Ha találsz idősebb párt, (vagy inkább ő talál meg téged :p ), vele is csak akkor jó, ha domináns veled?
2020. júl. 27. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Úgy értettem, hogy azért mert az idősebb palik vonzanak, az meg nem jelenti azt, hogy apakomplexusod van.

De ahogy írtam sub vagy, az tuti.

34/F

2020. júl. 27. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

6-os: "mivel csak a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódom." - egy 22 éves csajszi ez esetben min. 40-es, vagy 40+-os pasira izgul, de bőven benne vannak az 50-esek is a pakliban!

Nekem 19 évesen volt egy apám korabeli szeretőm, és elmondanám, hogy amit tudok az ágyban, azt mind tőle tanultam és vele csináltam (először).

Úgyhogy teljesen megértem a kérdezőt: nevezheted apakomplexusnak is, de ennek nincs semmi jelentősége! Élj boldogan!:)

2020. júl. 30. 08:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Tényleg? :o

Köszi a normális választ.

2020. júl. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!