Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, ti mit szolnatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti mit szolnatok ehhez egy egyejszakas kalandnal?

Figyelt kérdés

Ha ala iratnatok veletek egy szandekozati nyilatkozatot, amiben kijele titek, hogy szabad akaratotokbol mentetek bele a dologba?

Egyre tobbszor hallok olyan esetrol, ahol az egyuttlet utan a lany "meggondolta" magat, aztan szexualis eroszaknak akarja beallitani az egyuttlet, pedig nem is volt semmilyen eroszak.

2020. júl. 8. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Aztán utólag hogy magyarázod, ha a csaj azt állítja, ezt is kényszer hatása alatt írta alá, mert nem tudom, késsel fenyegetted vagy akármi?

Amúgy én aláírnám, csak érted, ez nem feltétlenül véd meg egy utólagos rágalmazástól.

2020. júl. 8. 07:40
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Kiábrándító lenne
2020. júl. 8. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Nem olyan egyszerű utólag meggondolni magad aztán feljelentgetni valakit, mert aki az indítványt előterjeszti, annak kell bizonyítania az erőszakot. Hát sok sikert hozzá:D

Plusz nem tudom hogy szokott ez menni, rögtön másnap már megy a rendőrségre? Vagy eltelik egy kis idő és ha a pasi pl nem hívja fel utána vagy összevesznek, utána akar rendőrségre menni? Csak mert szerintem az első ritkábban fordulhat elő. Viszont ha a második forgatókönyv van, akkor az is nehezíti a helyzetét, mivel minél több idő telik el, annál kevesebb az esélye, hogy bízonyítani tudná az erőszakot, sőt addigra kb már lehetetlen lesz

N

2020. júl. 8. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
én úgy vagyok hogy nem mindenféle jöttmenttel kellene lefeküdni és talán kevesebb ilyen lenne
2020. júl. 8. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 de lehet hogy gazdag a pasi, és rá más szabályok vonatkoznak. most egy átlagos pasinál mint nálam, ez felesleges. de ha megnyerném a lottót, akkor már más fajta nőket is érdekelnék
2020. júl. 8. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Maga az aláírást jó poénra venném, és megtenném, ha megfelelően adod elő. Viszont, hogy hiteles legyen, kell két tanu. Itt már megbukna a dolog. Itt elvesztené a dolog a számomra viccességét, a helyzet a szexuális töltetét...
2020. júl. 8. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
"Egyre tobbszor hallok olyan esetrol ...." Rossz helyen tartod a füleidet. Ha ettöl félsz, ne menj bele ilyenbe!
2020. júl. 8. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként elképzelem, elmész egy szórakozóhelyre, már van alkohol is a fejedben, megismerkedsz egy csajjal, akivel táncolsz, beszélgetsz felületes dolgokról, jól érzitek magatokat. Hazakíséred ilyen romantikus mámorban, aztán egyszer csak előkapsz két A4-es papírt, amit nekiálltok elolvasni... Hát a röhögés is elkapott :))
2020. júl. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!