Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, ehhez a hozzáálláshoz aki annyira tisztel egy nőt, hogy nem dugja meg?
No a lényeg, van egy férfitársam, aki megismerkedett egy nővel, és azt mondja, hogy a nő simán lefeküdne vele, mert bejön a nőnek. A nő egy jópár évvel idősebb nála, de jó nő...
Mondta, hogy ez a nő többet jelent számára, hogy csak úgy megdugja őt.
Tegnap láttam egy videót Czibók Lászlótól, aki éppen gúnyolódik az ilyen férfiakon.
Éppen magyarázta, hogy ilyen csúnya dolgot, hogy lehet csinálni, hogy mind a ketten egy jót élvezzenek...
Ha elég sokat jelent, akkor megdugja az ember.
Ez a "tisztelet " dolog nem azt jelenti hogy nem elégítem ki hanem hogy rajta kívül mást nem elégítek ki.
"ez a nő többet jelent számára, hogy csak úgy megdugja őt"
Ez nem tiszteletet jelent, hanem tényleges vonzalmat.
"Csakúgy megdugni" alkalmi partnert szoktak, akitől a pinán kívül nem akarsz semmit.
Aki viszont +többet jelent annál, hogy csakúgy megdugd" az azt jelenti, hogy vonzódsz hozzá annyira, hogy a személye is érdekeljen, párkapcsolatba bonyolódj vele, stb. Ugyanúgy része annak is a szex, de messze nem ugyanaz, mint "csakúgy megdugni" valakit.
Voltam ilyen helyzetben. 3 hónapja voltam az akkori párommal amikor finoman megmondtam neki, hogy készen állok a dologra, előtte is már jeleztem de nem igazán vette a lapot. A pettingig jutottunk de azt is kb csak mintha valami hímestojás lennék majd amikor többedszerre is ugyanúgy semmi nem lett a pettingből akkor azt mondta, hogy nem tud egyszerűen megdugni mert ő nem csak arra akar engem és tiszteletlenségnek érezné. Na mondtam magamban, atyaég, ha én egyértelműen jelzem, hogy szeretném akkor mégis miért hinném azt, hogy csak arra kellek neki? Még egy hónapig ment ez a szerencsétlenkedés aztán elegem lett, teljesen lohasztó volt ez a volumenű fatökűsége és szakítottam vele.
Nem azt mondom, hogy az első randin azonnal döntse meg a férfi a nőt mert az meg a másik véglet. Szeretem ha húzzák az agyamat és nyilván én sem vetem oda magamat rögvest de amikor a férfire kell várni hónapokat mint valami királykisasszonyra, hogy előkeresse a tökeit az szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!