Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy prostituálthoz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy prostituálthoz egy szerinte jóképű fickó megy akinek az alkata se rossz azt akár élvezhetik is?

Figyelt kérdés
Kizárt, hogy csak rondák menjenek hozzájuk. A jobbik fajta külsejű vendégüket élvezik is néha akár? Ha kevesebb a vendége akkor inkább fogja?

2020. júl. 26. 23:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ige, de nem a külsővel van baj, hanem nem kommunikálok jól sokszor.
2020. aug. 15. 17:04
 12/15 A kérdező kommentje:
És ahhoz mit szólsz, ha van aki akart velem csak szexelni de én nem akartam vele? Akkor mi van? Jó vagyok vagy sem? Ha ő akart, de én őt nem?
2020. aug. 15. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:

A privátodra válaszolva: Sokat elmond, hogy olyan nő ajánlkozott fel csak szexre, aki neked nem kell. Inkább fizetsz érte.

Ebből vagy arra tudok következtetni, hogy szimpla átlag srác vagy és a 8/10 fölöttieket célzod meg, vagy aki felajánlkozott az valami nagyon ocsmány, taszító, igénytelen nő.

2020. aug. 16. 00:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem igénytelen nő, engem meg jóképűnek tartanak a nők, szimplán ő nekem nem jön be annyira. Igazából bejövök másoknak is, csak sajna a legtöbb nőismerősöm már kapcsolatban van. igazából jóképűnek tartanak engem, csak van kapcsolatuk én meg nem ismerkedem sokat. A nők átlagon felülinek tartanak és nem csak mondják, viszont ha kapcsoaltban van szinte mind. Szerintem te tévúton élsz, hogy minden jó pasi talál magának szexre nőt. Nekem is van jóképű ismerősöm akinek se szexkapcsolata se rendes. pedig tényleg jóképű és nem is egy ilyen van. Szóval én nem azt látom, hogy midnen jóképű pasi talál nőt. Én meg nem szeretek ismerkedni se új nőkkel sajnos, csak ha muszáj. Ez a nő aki legutóbb akart ő volt osztálytárs, a többi volt osztálytársam kapcsolatban van, pedig dicsérték már a külsőmet. Nemrég megismerkedtem a szaktársaimmal az egyetemen, a legtöbbjük foglalt. Több dicséretet kaptam már a full átlagnál. Nem szeretek idegenekkel beszélni, nagyon nem. Tudom, ez baj.
2020. aug. 16. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ki vagy gyúrva és megdícsérik a külsődet még nem jelenti azt, hogy SZEXUÁLISAN is vonzó vagy HETEROSZEXUÁLIS NŐKNEK.

Az pedig, hogy valaki foglalt csak addig számít, amíg TÉNYLEG hűséges típus. Ehhez nagyon kell ismerned, hogy megtudd, hogy az-e. Máskülönben pont a párkapcsolatban lévők mennek sokszor félre, mert ott van már nekik a fix csávó, akitől megkapják az anyagi biztonságot és úgy már a nincstelen segédmunkás, néger, cigány is vonzóvá válik hirtelen.

A felajánlkozó lánynak meg ezek szerint vagy nem mondtad meg őszintén, hogy csak szexelni akarsz (úgy nem ér), vagy ő gondolja azt, hogy majd a farkadnál fogva megfog PÁRkapcsolatra.

Próbáld ki, aztán kiderül, hogy a farok csóválja-e a kutyát, amikor már azon kapod magad, hogy egyre kevesebb a szex és egyre több a közös program és egyre kevesebb pénzed van, miközben egyre többet dolgozol és még ezért is te vagy a hibás.

2020. aug. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!