Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a médiában tűnik úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a médiában tűnik úgy, hogy manapság a duci lányok a nyerőek?

Figyelt kérdés
Ugye a média nyomatja a “fogadj el kövéren is” dolgot, de vajon a valóságban is a duci lányok a nyerőbbek manapság, vagy még mindig inkább a vékonyak? Bár nem hiszem, hogy az emberek ízlése ennyire befolyásolható lenne, de ki tudja :D Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?

2020. júl. 26. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ilyen divat nincs, hogy ducibb lett a menő te ezt amúgy hol láttad?
2020. júl. 26. 22:22
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

Igen én is úgy látom, hogy a média most nagyon nyomja a duciságot. Plusz size modellek, meg versenyek, meg stb. / Nem tudom jól írtam e /

De bármennyire is nyomják, a férfiak 80%- nak a vékony, vagy átlagos nők tetszenek, és ezt semmilyen szuper erős média sem fogja tudni megváltoztatni.

54F

2020. júl. 27. 10:58
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Szаrok a médiára, mindig is a véznák tetszettek, ahogy egyre idősebb vagyok, egyre jobban tisztul ez bennem.

Mit gondolsz, miért nyomatja a ducikat a média? Mert a valóság az, hogy nem annyira kelendőek.

2020. júl. 27. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel az "ideálokkal" is csak a piac szédít minket felváltva. Ugyanaz a helyzet, mint a margarinnal és a vajjal: egyszer ez a jobb, másszor az, attól függően, hogy kinek erősebb éppen a lobbija és miből kéne többet eladni.
2020. júl. 27. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
A médiában mutogatott ducikkal is az a probléma, hogy agyon vannak retusálva a képeken. Meg sem közelítik a valóságot. A kövérség pedig nem egészséges, hiába is nyomatja mindenki a "fogadd el magad" szöveget.
2020. júl. 27. 15:55
 16/20 A kérdező kommentje:

Ez így van. A képeken valahogy mindig hiányzik róluk a narancsbőr..amiről aztán megint csak cikkeket gyártanak, hogy jaj hát ez természetes, ilyen a női zsírszövet, így vagy szép stb, francokat ilyen, akkor ilyen, ha zabálsz csokit csipszet hamburgert összevissza és nem sportolsz, érdekes módon nekem a nagyjából egészséges “tiszta” étrendem és a heti 2-3 edzésem mellett kb semmi narancsbőröm nincs :D Könnyebb hangoztatni, hogy fogadj el így meg belekényelmesedni az életbe, mint mozogni és lemondani a sok cukorról, ez tény, de attól még szerintem sem lesz ez soha szexi(kivéve az ilyen homokóra alakú nőket). És hát ja elég szomorú, hogy lassan az egészséges, sportos, vékony lányok érezhetik szarul magukat a bőrükben.

2020. júl. 28. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
kérdező szerintem inkább jól kéne magad érezni ha sportos lány vagy. Hagyd már ezt az idióta médiát. 23F
2020. júl. 28. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
Duci lányként mondom azt, hogy a sportosak szebbek is, kelendőbbek is. Meg is érdemlik, mert nem olyan lusták tenni magukért, mint én 😂
2020. júl. 28. 23:15
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként nyomják a ducikat de attól még nem szebb ma se az a legtöbb férfinek. És nem is lesz.
2020. júl. 28. 23:17
 20/20 ReGina... ***** válasza:
100%

Duci lány vagyok én is, bár én nem sértődöm még a köver szón sem. (165cm/95kg, szerencsémre aránylag szépen eloszlik).

Én azt vettem észre a saját életemben, hogy hiába jön most mindenhonnan az hogy a plus size csajok milyen szépek stb.(ami az én szememmel nézve igaz is) ez nem fogja senkinek sem megváltoztatni az egyéni preferenciáját.

Maximum ha van ilyen hajlama, tetszése, akkor esetleg megerősíti benne, és képes lesz úgymond elfogadni és felvállalni azt hogy igenis neki az ilyen alakat vonzó.

Nem vagyunk egyformák, és ezzel nincs is baj, van akinek ez jön be van akinek az.

Nekem nem igazan voltak olyan pasik a környezetemben akiknek bejöttem volna, kivéve a mostani páromat akivel 3 éve vagyunk együtt. (Bár lehet csak vak vagyok hozzá, és nem vettem észre sokszor, ezt mondták páran)

21/L

2020. nov. 9. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!