Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a médiában tűnik úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a médiában tűnik úgy, hogy manapság a duci lányok a nyerőek?

Figyelt kérdés
Ugye a média nyomatja a “fogadj el kövéren is” dolgot, de vajon a valóságban is a duci lányok a nyerőbbek manapság, vagy még mindig inkább a vékonyak? Bár nem hiszem, hogy az emberek ízlése ennyire befolyásolható lenne, de ki tudja :D Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?

2020. júl. 26. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

engem mindig is a duci alkat vonzott jobban, igaz sokan poénkodtak ezzel

a duci lányokkal a legnagyobb baj az önbizalom hiányuk, hiába szexi vonzó husis, ő nem hiszi el magáról és ez eléggé negatívum náluk sajnos

F

2020. júl. 26. 20:51
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Kinek a pap, kinek a papné.

Miért kérded?

2020. júl. 26. 20:51
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Az emberek ízlése nagyon is befolyásolható a média által, de ez a nőkre igaz különösen. Nekünk férfiaknak még mindig a személyiség számít jobban.
2020. júl. 26. 20:53
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig a vékonyak de van akinek ducibb.
2020. júl. 26. 20:57
 5/20 A kérdező kommentje:

#3 jaja, persze. A személyiség IS, meg a külső is.

A nők ízlése nem változik. Mindig is az atletikus alkat számított és számít a legvonzóbbnak a férfiaknál, mivel az sugároz erőt. Engem pl a túlsúly kimondottan taszít, már bocsánat, de ha ránézek egy ilyen pasira, csak arra tudok gondolni, hogy mennyire lusta és igénytelen lehet.

A nőknél meg folyton változik, hogy épp a vékony, a husis, az izmos vagy mittudomén melyik az aktuális divat :D

2020. júl. 26. 20:58
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Lehet elvileg a ducik a divatosak, de gyakorlatilag azt látom, hogy a vékony/átlagos lányok kelendőbbek.

Talán azért, mert a ducibb lányok közt ritka, akinek normális az önbizalma, a legtöbb vagy öntelt és lenézi a vékonyakat, vagy önbizalom hiánnyal küzködik.

2020. júl. 26. 21:03
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem divatosabbak de nekem kérdező nem mindegy? Ha azt mondjuk, hogy divatosabb akkor leszel duci ha azt mondjuk, hogy nem akkor vékony leszel?
2020. júl. 26. 21:05
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
Engem taszítanak a duci lányok.
2020. júl. 26. 21:07
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem, puszta kíváncsiság.

2020. júl. 26. 21:15
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a vékony lányok tetszenek.

Nem a divat diktálja az ízlésemet.

2020. júl. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!