Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki isteni szerető, tényleg number 1. és nem akar komolyat a pasi. akkor elmondjátok a barátnőknek, és körbe is adjátok a pasit? vagy ilyen csak a filmekben vannak?
Van ilyen a valóságban is.
Én ilyen pasi voltam: úgy adtak körbe a nők, mint egy használati tárgyat.
De ezt nem panaszként írtam, mert nagyon élveztem azt a népszerűséget, hogy szinte mindig más ágyában ébredtem.
Meg volt/van egy gyerekkori barátom, akivel egyszer hármasoztunk egy nővel, és aztán kettőnket adtak kézről kézre, egészen hihetetlen kvalitású nők is.
#3 ez komoly vagy csak kitaláltad? nagyon király, gondolom hogy élvezted.
köszi mindenkinek mindenkinek megy a zöld, aki a kérdésre válaszol
Nem találtam ki!
Igen, nagyon élveztem.
Mindent megkaptam, amiért célirányosan semmit sem tettem.
Átmeneti boldogságot, kielégülést, és önbizalmat adtam a partnereimnek - a testükért cserébe.
Jön majd a lepontozás és hogy kamuzok, de ebgem alapvetően nagyon jó szeretőnek tartanak, tartottak. Be is számoltak rólam barátnőnek, de ez a körbeadogatás szerintem nem túl reális egy bizonyos értelmi szint felett álló embereknél.
Férfiak sem adogatják körbe jellemzően a nőiket, pedig mi tényleg sokkal gyakrabban állunk tárgyilagosan a szexhez. Nőknél meg végképp nehéz ezt elképzelni. Legfeljebb swinger körökben.
Egy-egy eset persze bárhol előfordulhat... de azért ez biztosan nem jellemző.
F31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!